Espot convoca per al 15 de desembre les comunals

El termini per presentar candidatures als comicis arrenca el 22 d’octubre i acaba el 28

Calendari Eleccions Comunals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les eleccions comunals tindran lloc diumenge 15 de desembre. Així ho va confirmar el ministre Portaveu durant la roda de premsa posterior al consell de ministres celebrat ahir. Segons va informar Eric Jover, el cap de Govern va comunicar ahir a la resta de membres de l’executiu la data dels comicis parroquials, els quals seran convocats oficialment el 21 d’octubre.

Pel que fa a les persones que optin pel vot judicial, enguany aquest s’allargarà de dilluns 2 a dissabte 14 de desembre, ambdós inclosos. En aquest cas, es podrà votar de nou del matí a set de la tarda, amb l’excepció de dissabte, que es podrà fer fins a la una. D’altra banda, per votar per correu caldrà formalitzar la sol·licitud corresponent abans del 28 d’octubre al migdia. En aquest sentit, Govern ha anunciat que iniciarà una campanya per informar de tots els passos a seguir.

D’altra banda, els partits podran presentar les candidatures als respectius comuns des del 22 d’octubre a les nou del matí fins al dia 28 a la una del migdia. Finalment, la campanya electoral començarà l’1 de desembre al migdia i finalitza divendres 13 a mitjanit.

Licitacions de Govern

El Govern va licitar els treballs de manteniment a la CS-340 al coll d’Ordino, que inclouen la reparació de la calçada i els murs de maçoneria i la senyalització definitiva de la zona. L’objectiu és evitar el tancament de la carretera a l’hivern.

També es van licitar les obres per a l’arranjament a la CS-251 al Forn de Canillo i l’eixamplament i l’adequació del revolt de Radio Andorra al costat esquerre. A banda, també va informar de l’adjudicació dels treballs de condicionament i aïllament de l’escola andorrana d’Encamp a l’empresa Cevalls per un import total de 579.831,94 euros.

Per últim, també va anunciar la convocatòria d’un concurs públic per a la redacció del projecte i la direcció de les obres de construcció d’un edifici de serveis a Santa Coloma.

tracking