Renovació

El Consell Superior de la Justícia demana més personal per a la Batllia

El president de l'ens, Enric Casadevall, ha explicat que ha tingut dues reunions amb el ministre Rossell perquè necessiten més treballadors i recursos econòmics

Casadevall demana més personal per a la BatlliaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, ha afirmat aquest matí durant l'acte de renovació de càrrecs dels batlles Maria Àngels Moreno i ManelSantolàriaque la Batllia necessita més personal. Casadevall ha assegurat que ha mantingut dues reunions amb el ministre d'Interior i Justícia, Josep Maria Rossell, per parlar sobre la necessitat de recursos econòmics i de personal, i demanar la contractació de nous secretaris judicials, batlles, oficials i administratius. Rossellhamatisatque la petició inicial per part del Consell Superior de la Justícia era de més d'una trenta de persones però que finalment s'ha acordat que en siguin més d'una dotzena, i que la despesa d'aquestes contractacions es plasmaran en els pressupostos de l'any que ve.

Casadevall s'ha referit a la demanda de recusació del fiscal general que ha fet l'advocat Josep Antoni Silvestre per incompatibilitats familiars i ha comentat que "la petició està sent tractada", que s'està realitzant un informe, i que la setmana que ve hi haurà una resposta.

L'acte de renovació dels càrrecs dels batlles Àngels Moreno i ManelSantolàriaha omplert la sala de la Justícia de la Casa de la Vall on hi han assistit familiars, amics, advocats, el fiscal general i els polítics Josep Pintat,CarineMontaneri Josep Majoral, entre d'altres.

tracking