mobilitat

Encamp reclamarà millores per a la línia de bus al Pas

Les noves freqüències i recorreguts causen malestar entre els usuaris

Encamp reclamarà millores per a la línia de bus al PasARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, es reunirà amb el Govern per trobar solucions a les deficiències de les noves línies interurbanes entre la capital del Principat i el Pas de la Casa. En els darrers dies, els usuaris d’aquesta localitat s’han vist especialment afectats pels canvis que s’han introduït a l’L4, que han modificat els horaris i recorreguts habituals dels autobusos.

Veïns i treballadors de la zona han manifestat el seu desacord per les noves freqüències de pas, ja que tant al matí com a la tarda s’han perdut trenta minuts. Concretament, el primer autobús de la jornada surt 30 minuts més tard i l’últim, 30 minuts més d’hora. A banda, l’eliminació de les parades per l’interior d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany també ha suposat un punt de conflicte amb els usuaris habituals.

Tant Torres com el conseller d'Encamp que es desplaça cada setmana al Pas de la Casa han pogut anar constatant, al llarg d’aquests dies, aquest malestar. Davant la situació, el cònsol major ja ha demanat una trobada amb l’executiu i la companyia que presta el servei, la Cooperativa Interurbana, per mirar de trobar-hi una solució.

Segons el cònsol major, des de fa dies es treballa per solucionar la situació, ja que diversos ciutadans i l’Associació de Veïns del Pas de la Casa s’han posat en contacte amb l’administració per demanar respostes.

Dilluns passat molts treballadors desprevinguts van arribar tard a la feina arran dels nous horaris i, d’altres, es van quedar sense opció de transport per tornar a casa.

tracking