Salut no té constància de cap producte làctic afectat per listèria

Govern assegura que a Andorra no es comercialitza la marca de formatges afectada per listèria monocytogenes detectada en alguns lots de França

Salut no té constància de cap producte làctic afectat per listèria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Salut no té constància de la comercialització de cap producte làctic afectat per listèria a Andorra. Diversos mitjans de comunicació francesos s'han fet ressó de la presència de listèria monocytogenes en certs lots de formatge de llet crua Bethmale de la marca Comptoir des affineus i Capitoul, que han comercialitzat entre altres establiments Magasins U i Gèant Casino. Arran de les informacions, el Govern ha contactat amb els establiments que podrien comercialitzar aquests productes afectats al país i aquests han comunicat que cap d'ells compta amb aquesta marca de formatges.

A més, l'executiu ha assenyalat que per ara no s'ha rebut cap comunicat oficial a través del sistema d'alerta ràpida per a aliments i pinsos de la UE que confirmin que els productes afectats hagin arribat a Andorra.Amb tot, el Govern ha demanat precaució a l'hora de consumir productes de les marques Comptoir des affineurs i Capitoul segons els números de lot i les dates de consum preferent.

tracking