Primera reunió i constitució formal del CENBA

La Comissió de coordinació i desenvolupament de l'estratègia nacional de la biodiversitat servirà com a òrgan consultiu i de coordinació

Primera reunió i constitució formal del CENBASFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

D'acord amb els terminis previstos per la Llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge, la Comissió de coordinació i desenvolupament de l'estratègia nacional de la biodiversitat d'Andorra (CENBA) ha celebrat aquets matí la primera reunió en la qual s'ha constituït de manera formal l'entitat. Aquesta tindrà la funció d'òrgan consultiu i de coordinació de les actuacions del Govern i dels comuns en matèria de conservació de la biodiversitat i de participació de la societat civil. Així mateix, s'ha fet una proposta de reglament per al funcionament intern de la Comissió, que s'aprovarà en la propera trobada.

En la reunió han assistit la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, el secretari d'Estat d'Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, a més de representants dels comuns, de la Federació Andorrana de Caça i Pesca, de les estacions d'esquí, del Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya (CENMA), així com de la Federació Motociclista d'Andorra i d'associacions de protecció de la natura.

Les funcions més destacades de la Comissió són participar en l'elaboració de l'Estratègia nacional de la biodiversitat d'Andorra i fer-ne el seguiment, l'avaluació i les revisions. A més, el CENBA proposa actuacions i emet informes referents a la normativa en matèria de conservació de la biodiversitat, i analitza les iniciatives internacionals de protecció del medi ambient.

tracking