mobilitat

Les afectacions de trànsit a Andorra la Vella i Encamp per la Vuelta

El pàrquing del Parc Central estarà tancat des de les 15 hores del divendres fins a les 22 del diumenge mentre que el Funicamp ampliarà l'horari i serà gratuït

Talls de circulació a tot el país l'1 de setembre pel pas de La VueltaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena etapa de LaVuelta, que se celebrarà aquest diumenge al país, deixarà diverses afectacions de trànsit. A la capital, el pàrquing del Parc Central estarà tancat des de divendres a les 15 hores fins a les 10 de la nit del diumenge i l'aparcament Centre Ciutat ho estarà des de les 7 de la tarda del divendresfins aldimarts a les 12 hores. El diumenge, l'avinguda Tarragona estarà tallada entre les 13 hores i les 18 hores pel pas dels ciclistes mentre que el Parc Central acollirà el "ParqueVuelta" on hi haurà animacions i activitats que acompanyen la cursa. La carrera, que tindrà sortida a les 14.45 hores des de la rotonda de l'antiga estació d'autobusos,ésdirigiràcap a Escaldes-Engordany, en direcció la Massana i Ordino, i tornarà a passar per les avingudes Tarragona i Salou a les 16 hores. Els corredors seguiràn per laCG-1, a Santa Coloma, en direcció Sant Julià i faran la volta cap a la rotonda de la Comella abans de les 17 hores. Finalment, passaran perEngolastersi acabaran als Cortals d'Encampcap ales 18 hores. Els vehicles que hagin de circular per la capital entre les 13 i les 18 hores cap a Escaldes-Engordany ho podran fer pel carrer Prat de la Creu i els que hagin d'anar cap a Sant Julià podran anar-hi per l'avinguda Santa Coloma i laMargineda, a excepció del moment que hagin de passar els ciclistes.

Pel que fa a Encamp, el divendres a les 20 hores es restringirà l'accésper carretera des de les Pardines fins als Cortals i només hi podran accedir veïns icortalans, però diumenge, entre les 14 hores i fins a les 19 hores, es tallarà per a tothom des de la cruïlla de la rotonda delFunicamp. L'aparcament de les Feixes d'Encamp serà l'únic que romandrà tancat entre les vuit de la nit del dissabte i les 22 hores del diumenge i el dia de la cursa, laCG-2 també quedarà tallada, entre les 14 i les 16 hores, des d'Andorra la Vella fins a Encamp. Com que a la carretera de Les Pardines no s'hi podrà accedir el bus que normalment fa el trajecteArínsols-Pardines i la llançadora d'Encamp traslladaran ciutadans i turistes des de la plaça delsArínsolsfins alFunicampde les 9 a les 14 hores i de les 16 a les 21 hores. ElFunicamp, que estarà tancat el divendres 30 d'agost, serà gratuït el dia de la cursa i obrirà des de les 8 fins a les 21 hores, tot i que el comú no pot garantir el funcionament del giny en cas de condicions meteorològiques adverses i recorda que els menors de 3 anys no hi podran accedir i que el temps d'espera per accedir-hi una vegada acabi la cursa pot ser llarg.

Tot i així, l'aplicació mòbil de Mobilitat informarà en temps real sobre el tancament i l'obertura de les carreteres durant la Vuelta.

tracking