Societat

La Fundació Crèdit Andorrà llença 'Envelliment Saludable'

La Fundació Crèdit Andorrà llença 'Envelliment Saludable'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘Envelliment Saludable’ és la solució que aporta la Fundació Crèdit Andorrà per enfortir la relació entre la gent gran i la tecnologia. És per això que ha presentat fins a 26 tallers i cursos relacionats amb les noves tecnologies i el coneixement per a persones de més de 60 anys.

Com relacionar WhatsApp, Photoshop, teatre i anglès avançat amb la gent gran. La Fundació té com a objectiu donar formació a la gent gran i ho farà a partir del 16 de setembre i fins al 10 de desembre. Tres mesos plens d’activitats gratuïtes d’entre les quals destaca el taller de telèfon mòbil. En aquesta activitat, els participants descobriran i aprendran a fer servir aplicacions com el correu, Chrome, Maps o WhatsApp. També aprendran a descarregar jocs. Aquest taller donarà el tret de sortida i tindrà horari de matí i de tarda per intentar acomodar-se a les necessitats de tots els participants.

A part d’aprendre a utilitzar les xarxes socials, la iniciativa també portarà un taller de retoc fotogràfic on s’ensenyarà a tractar imatges amb Photoshop. La gran majoria de propostes aposten per més d’un dia de classe per poder dividir el grup i fer un ensenyament més personalitzat.

‘Envelliment Saludable’ no es focalitza només en les noves tecnologies, sinó que també ha fet una aposta per les llengües amb sis cursos de català, oral i escrit, francès i anglès.

Els participants també podran formar part de tallers de teatre i de visites i rutes per tot el territori. Un exemple és la ruta de senderisme que es farà el dos d’octubre i que vorejarà el riu dels Cortals d’Encamp on es situen les marmotes abans d’entrar en el període d’hivernació. Les inscripcions es podran fer a partir del 2 de setembre.

tracking