Un motorista resulta ferit greu al perdre el control del vehicle

El jove va ser intervingut quirúrgicament ahir al matí i la seva evolució és favorable

Un motorista resulta ferit greu al perdre el control del vehicle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va resultar ferit de gravetat diumenge al vespre, al perdre el control del vehicle a l’avinguda de Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. El jove, que era un home resident de 19 anys que conduïa una motocicleta, KTM RC 125, amb matrícula del Principat, va ser traslladat immediatament a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell pels operaris efectius del Servei d’Urgències Mèdic (SUM) al patir diversos traumatismes i ferides de caràcter greu.

Etiquetes:

Des del cos de policia van informar que l’accident va tenir lloc als volts de les 23.29 hores, quan van rebre l’avís, i fins al tancament d’aquesta edició encara es desconeixen les causes que van provocar que perdés el control de la motocicleta i els agents van evitar pronunciar-se al respecte.

Fonts del centre hospitalari van declarar al Diari que ahir al matí, el jove va ser intervingut quirúrgicament per rentar-li les ferides, i després va quedar ingressat a planta amb un pronòstic menys greu i que evoluciona de forma favorable. També van informar que podria rebre l’alta d’aquí a un parell de dies si el seu estat de salut segueix estable i la recuperació es desenvolupa de forma positiva.

Per altra banda, un nou accident es va produir ahir al migdia entre una furgoneta, Peugeot Boxer, i un camió, Man TGA, ambdós amb matrícula del Principat. El conductor de la furgoneta, una home resident de 42 anys, va resultar ferit amb una contusió al braç, segons van informar fonts del centre mèdic. Durant la tarda se li va donar l’alta.

Un vehicle de l’escola Meritxell

El cos de policia va informar que l’incident va tenir lloc a les 14.44 hores a la carretera general 1, al punt quilomètric 5,026 de la parròquia de Sant Julià de Lòria, just davant de la botiga d’Automòbils Pyrénées. La furgoneta era de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i hi viatjaven sis usuaris del centre. Malgrat que va ser un sinistre aparatós, només es va haver de lamentar les ferides de caràcter lleu del conductor, ja que els usuaris de l’escola que viatjaven a la furgoneta i el conductor del camió van resultar il·lesos.

tracking