Ensurt a Sant Julià

Restablert el trànsit a la zona de l'esllavissada

Els treballs de contenció han acabat abans del previst i els tècnics han donat el vist-i-plau sobre la seguretat a la circulació en els dos sentits del tram afectat de la General 1

Restablert el trànsit a la zona de l'esllavissadaAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació a la zona afectada per l'esllavissada, a la carreteraCG-1, ha quedat restablerta en els carrilshabituals. Tots els vehicles, inclosos els pesants, ja poden circular amb normalitat pel tram gràcies a les obres de contenció que s'han fet a l'espai pergarantirla seguretat a la via durantaquests dies,tal comho avalen els informes tècnics.

Segons ha emès Governa travèsd'un comunicat, els especialistes recorden que "encara es preveuen petits despreniments de purga" que només aixecaran pols. La policia seguirà present a la zona per tal d'assistir els conductors i tallar el trànsit en cas de ser necessari, però la resta de desplegament de serveis especials ha quedat desactivat. Tanmateix, l'aparcament exterior del centre comercial queda restablert, tot i que la meitat nord, la que està mésa propde l'esllavissada, no es permet l'estacionament.

Pelspropers dies, el pont de l'Assumpció, Mobilitat preveu l'entrada de 57.000vehiclesal país, dels quals 39.000 accedirien per la fronterahispanoandorrana.

La carretera CG-1 es reobre al trànsit

tracking