Els empresonats per l'avalot a Sant Julià surten en llibertat

Els dos joves de 21 i 22 anys estaven al centre penitenciari des del 31 de juliol per l’enfrontament amb la policia a la festa major laurediana

Els empresonats per l'avalot a Sant Julià surten en llibertatARXIU

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos joves de 21 i 22 anys que van ingressar al centre penitenciari de la Comella el 31 de juliol arran dels greus incidents que es van produir la quarta nit de festa major de Sant Julià de Lòria van ser posats a les dues de la tarda d’ahir en llibertat, després que hagin prosperat el recursos presentats per la seves defenses contra la mesura d’internament provisional. Els joves van entrar a la presó acusats de delictes contra la funció pública, per injúries, insults i amenaces a la policia, i per desobeir les ordres dels agents. També se’ls imputa un delicte contra el patrimoni pels danys que va patir un vehicle patrulla en els fets que van protagonitzar el 30 de juliol. L’empresonament provisional decretat per la Batllia va ser qüestionat per diversos exdegans del Col·legi d’Advocats, que van recordar que els delictes que s’imputen als dos empresonats no comporten cap pena de presó ferma.

La matinada del 30 de juliol va acabar amb greus enfrontaments entre joves i agents de policia i amb el balanç dels dos joves detinguts i dos policies ferits, un víctima d’una pedrada que li van llançar per darrere i que va necessitar punts de sutura. L’altre va patir una luxació a l’espatlla. L’endemà es va arrestar un jove i una menor per sostreure les claus d’un cotxe de policia.

tracking