televisió

Andorra Telecom apuja el preu dels paquets de futbol

Movistar Deportes i Golf completen l’oferta esportiva televisiva de la propera temporada

Andorra Telecom apuja el preu dels paquets de futbolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom va fer oficial ahir el preu dels paquets per veure la lliga espanyola la propera temporada, que dona el tret de sortida el cap de setmana. Destaca un augment de cinc euros respecte al 2018.

L’oferta televisiva de futbol quedarà dividida en dos únics canals: Movistar LaLiga i Movistar Liga de Campeones. En el primer es podran veure tots els partits de primera i segona divisió per 25 euros, mentre que l’oferta del segon s’ampliarà a la Champions League, Europa League, Bundesliga i Ligue 1 per 20 euros. La gran absència a destacar és la Premier League. La lliga anglesa va vendre els seus drets a la nova plataforma virtual de subscripció, DAZN. Vist l’augment del cost respecte a la temporada passada, Andorra Telecom ha decidit fer un preu conjunt de 40 euros. No obstant això, fins al 31 d’octubre el preu es manté en els 35 euros que valia fins ara.

Carles Casadevall, portaveu de l’empresa, va destacar la dificultat de mantenir el mateix preu tot i l’augment dels costos: “Els costos del futbol estan patint augments constants i això ens afecta de manera directa, ja que som revenedors dels paquets que decideix Movistar+. Tot i així, hem intentat acotar aquests increments amb una promoció per als usuaris que contractin els dos canals de futbol els primers mesos.”

Pel que fa al paquet Deportes, que inclou la lliga Endesa, l’NBA, l’NFL i altres competicions de tennis, rugbi o atletisme, s’integra a partir de l’1 de setembre al paquet Selección, que veurà incrementat el preu en 6 euros. El canal Movistar Golf, de la seva banda, passa a ser premium amb un preu de 8 euros.

tracking