Ensurt a Sant Julià

Pas per als cotxes per davant del Punt de Trobada i trànsit obert per a camions i busos

El trànsit de vehicles pesants es permet des de primera hora del matí pel carril de baixada de la General 1

prova firefox video punt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els turismes que provenen de la frontera hispanoandorrana circulen des de les sis de la tarda per davant del Punt de Trobada, per la part d'aparcament exterior, i ja no és necessari passar per l'interior del pàrquing del centre comercial i el trànsit de baixada per als cotxes es manté per la part del darrere de l'establiment.

El pas als vehicles pesants per la carretera General 1 s'ha obert a primera hora del matí amb mesures especials. "Camions, autobusos, caravanes circulen d'un en un sota el control dels agents de la Policia i del servei de circulació", segons ha informat Mobilitat a les xarxes socials, fent servir el carril de sentit baixada de la calçada. A l'altre carril, el més proper al terreny del despreniment, els operaris treballen durant tota la jornada amb camions i grues per descarregar el material necessari per fer el mur de contenció per assegurar la zona. L'obligació de passar per la frontera del Pas de la Casa es manté per als camions que transportin mercaderies perilloses.

Els vehicles lleugers havien de pujar fins aquesta tarda per l'interior del pàrquing, com es pot veure al vídeo adjunt a la notícia, per evitar la zona de l'esllavissada de dissabte a les sis del matí a Sant Julià.

Les restriccions no estan generant grans problemes de circulació i les retencions són puntuals, tot i que s'està registrant alta densitat a l'N-145 per l'elevada afluència de turistes al país.

Pas per als cotxes per davant del Punt de Trobada i trànsit obert per a camions i busos

Obert el pas a camions i autobusos amb pas alternatiu

tracking