incidents a sant julià

Els veïns es queixen dels aldarulls i la brutícia

Creuen que la presència policial es necessària i afirmen que la ciutadania hauria d’aprendre civisme en les festes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de la parròquia de Sant Julià es queixen dels aldarulls i la brutícia que comporta la festa major. Creuen que la presència policial és necessària, i afirmen que la ciutadania hauria “d’aprendre civisme i comportar-se durant les festes” va afirmar Jordi Fiter, treballador de la brigada de neteja del comú.

A Lis Poulsen, propietària d'un dels comerços de la zona, li van "destrossar els testos i em van tirar l'adob i les plantes a terra, ho van deixar tot fet un desastre", així va denunciar que "aquestes destrosses les he d'arreglar jo, ningú m'ajuda a fer-ho". En la mateixa línia, Fiter va afegir que durant aquesta "festa major hi ha hagut molta brutícia", i que "trobem moltes ampolles de vidre de botellón a la vorera cada matí". Per a Clara Navarro, veïna de la zona, la problemàtica recau en la brutícia, "hi ha gots de cervesa per tot arreu, i al matí és ple de vòmits que has d'anar esquivant", així també va remarcar que a les "8 del matí ja està tot net". Lourdes Viñola, veïna de la parròquia, retreu que "el nivell de la música és molt alt durant la nit, no ens deixen dormir".

D’altra banda, Betty Martos, veïna de la parròquia, va senyalar que aquest any “les coses s’han calmat, no hi ha tanta gent beguda pels carrers, ni criden tant”, però també s’ha de tenir en compte que “les festes Sant Julià són les millors d’Andorra i les més grans”, per aquest motiu “entenc la vigilància policial, ja que potser també és una de les més conflictives”. Tanmateix, Fiter va declarar que “no es tracta d’omplir la parròquia de policia, es necessita més civisme”.

Els veïns es queixen dels aldarulls i la brutícia

tracking