trànsit

Talls a Príncep Benlloch per acabar els treballs de reforma

Des d’avui i fins dimecres durant part del dia els cotxes no hi podran passar

Talls a Príncep Benlloch per acabar els treballs de reformaCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obra de remodelació de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella arriba a la recta final i durant la primera meitat d’aquesta setmana els treballs de fresatge i pavimentació de la via obligaran a tallar-hi la circulació (que ara només està permesa en sentit pujada) durant part del dia. Tal com va precisar el comú, avui i demà, el tram de l’avinguda comprès entre l’Stela i Ciutat de Valls es prohibirà al trànsit entre les 8 i les 13 hores i de les 14.30 a les 19. Al migdia, entre les 13 i les 14.30 i a partir de les 19 hores es podrà tornar a circular en sentit pujada, cap al centre de la parròquia. Dimecres continuaran les restriccions perquè els operaris hauran d’enquitranar la via i els vehicles no hi podran passar entre les 8 hores i les 19 hores. El conductors que es dirigeixin al centre seran desviats per la Baixada del Molí i aquells que vagin en direcció nord a d’altres parròquies hauran de fer-ho per l’avinguda Salou.

No serà la única obra que alterarà la circulació a la capital. La que es duu a terme en un tram de la cruïlla de la Rotonda comportarà la desviació dels vehicles que circulin entre Doctor Mitjavila i l’avinguda Meritxell i entre aquesta i Prat de la Ceu, demà entre les 20 i les 22 hores.

Finalment, a partir de les 22 hores d’avui i fins a les 2 de la matinada l’avinguda Tarragona entre les rotondes de Casadet i els Marginets es tallarà per col·locar un pòrtic. I demà i dimecres l’afectació viària serà a l’avinguda d’Enclar, per obertura de rases. Entre les 9 i les 19 hores la circulació sentit Sant Julià es desviarà pel carrer dels Barrers. El comú recomana que se circuli per la Carretera General 1.

tracking