Aprovada la licitació dels "Arbres de vent" del pressupost participatiu

Els ginys es trobaran ubicats a Canillo, Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, llocs accessibles per als ciutadans, especialment pels escolars

Aprovada la licitació dels "Arbres de vent" del pressupost participatiuGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres per la instal·lació dels "Arbres de vent", guanyadores del pressupost participatiu del 2018, han estat licitades al Consell de Ministres d'avui i s'instal·laran a diverses parròquies del Principat. Els ginys es trobaran ubicats a Canillo, Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, llocs accessibles per als ciutadans, especialment pels escolars.L'electricitat generada,1900 kwh enun any, serà utilitzada per usos públics (enllumenat viari od'equipaments, etc).Les empreses interessades tenen temps fins al 12 de setembre per presentar-se alconcurs i l'obra es preveu que estarà enllestida en 18 mesos.

El Consell de Ministres també ha aprovat la licitacióper seleccionar un professional de l’arquitectura per laredacció del projecte i direcció de les obres de rehabilitació del Santuari deMeritxell. El projecte contempla el recalçat dels contraforts de l'ala oest i la rehabilitació i/o renovació del cobriment metàl·lic. El Govern tirarà endavant els treballs de reforma i millores de l'escorxador nacional, amb un import de250.687,56 euros i amb un termini d’execució dels treballsde 20 setmanes. El projecte preveu les millores de la planta baixa per augmentar la seguretat de treballadors i benestar del bestiar.

tracking