Educació

La 36a edició de la Universitat d'Estiu d'Andorra formarà part de l'agenda 2030

Participants a la 36a edició de la UEA.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Educació i Ense­nyament Superior, Ester Vilarrubla, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, van presentar ahir el programa de la 36a edició de la Universitat d’Estiu d’Andorra (UEA), que tindrà lloc del 2 al 5 de setembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Sota el títol Innovar per a un món més sostenible, l’edició d’enguany girarà entorn del programa de la XXVII Cimera Iberoamericana, que es celebrarà a Andorra el 2020. Les conferències començaran a les 18 i acabaran a les 21 hores, seran obertes a tothom, gratuïtes i amb servei d’interpretació simultània. Aquells participants que superin el vuitanta per cent de les sessions rebran un certificat d’assistència i el podran convalidar per crèdits de lliure disposició.

Tal com va mencionar la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, “les diferents conferències serviran per fer-se una idea global dels reptes que planteja l’agenda 2030”. La voluntat de l’agenda és que “el 2030 tinguem un món sense pobresa amb un model de consum sostenible”, va afirmar de la seva banda la ministra d’Afers Exteriors.

La UEA la inaugurarà el cap de Govern, Xavier Espot, i la clourà la ministra Vilarrubla. Comptarà amb la participació d’experts, com Pablo Pascale, responsable del projecte.

tracking