Trànsit

Detingut per donar positiu el conductor d'un accident amb tres ferits lleus

L'home que conduïa un dels tres vehicles implicats hauria perdut el control del cotxe i hauria topat amb un que venia en sentit contrari

Tres ferits lleus en un accident que causa retencions importantsRTVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut el conductor d'un dels tres vehicles implicats en l'accident d'ahir a la tarda a l’avinguda Salou, davant de l’Estadi Comunal, per donar una taxa d'alcoholèmia d'1,19 grams per litre de sang, segons ha informat en un comunicat aquest matí. El sinistre va provocar tres ferits lleus que malgrat ser atesos a l’hospital no tenien cap lesió de gravetat. Els fets van passar a les 19.30 hores i es van veure implicats un Seat Leon amb matrícula d'Andorra que conduïa el conductor arrestat, un Renault Clio amb plaques d'Espanya, on viatjaven els ferits, i un BMW X1, també del Principat i s'hauria produït perquè un dels conductors hauria perdut el control en agafar el revolt que passa per sota de la passarel·la i hauria topat amb un segon cotxe que circulava en sentit contrari.

L’accident va obligar a tallar l’avinguda de Salou durant 20 minuts, aproximadament. Primer es va prohibir la circulació en sentit sud però després es va ampliar als dos i va provocar retencions importants.

tracking