TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esquí

Ordino Arcalís tindrà un forfet de temporada propi

L'estació queda integrada en l'abonament anual conjunt amb Grandvalira que permetrà accedir a 240 quilòmetres de pistes

Ordino Arcalís tindrà un forfet de temporada propiOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira i Ordino Arcalís han començat a donar els primers detalls dels nous forfets per a la temporada d'hivern 2019-2020. Per una banda, es posarà a la venda un abonament anual únic per a les dues estacions que donarà accés a 240 quilòmetres de pistes i paral·lelament Ordino Arcalís tindrà el seu propi forfet de temporada amb uns beneficis diferents i que encara s'han de detallar, segons s'asenyala en un comunicat. Aquest abonament també permetrà tenir alguns dies d'accés a Grandvalira, tot i que aquesta oferta encara està pendent de concretar.

Ordino Arcalís ha anunciat que preveu iniciar la temporada el cap de setmana del 16 de novembre, sempre que les condicions de neu ho permetin, i s'allargui fins el 3 de maig del 2020, el que suposaria oferir fins a 169 jornades d'esquí.

Entre els beneficis del nou forfet que aplega les dues estacions, destaca la gratuïtat de dies d'esquí a estacions de renom internacional, com per exemple 5 jornades a Verbier 4 Vallées (Suïssa) o Kiroro (Japó), així com l'accés lliure a les franceses Gavarnie i Hautacam.

tracking