El jove de 19 anys ferit greument està ingressat a l'UCI

El jove de 19 anys ferit greument està ingressat a l'UCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 19 anys que divendres a la tarda va patir un accident de trànsit a la carretera dels Cortals d’Encamp està ingressat a l’UCI amb diverses fractures. Viatjava en una motocicleta amb un menor de 17 anys que també va resultar ferit en el sinistre. En aquest cas, presenta ferides menys greus i està ingressat en una habitació a planta i amb una contusió al tòrax.

Etiquetes:

Els fets van ocórrer divendres pels volts de les set de la tarda al punt quilomètric 6,164 de la carretera secundària encampadana. Per motius que no han transcendit, la motocicleta en la qual circulaven els dos ferits va impactar contra un turisme 4x4. Tots dos vehicles eren matriculats al Principat. Avisats del xoc, fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers i sanitaris del SUM, que van atendre els ferits i els van traslladar fins al centre sanitari. Qui va patir les pitjors conseqüències va ser el jove de 19 però des de l’hospital van assenyalar ahir que la seva situació era estable.

Els dos joves ferits són residents al país. La policia també es va desplaçar al lloc per dur a terme la investigació i l’atestat del sinistre, del qual per ara es desconeixen les causes.

tracking