Successos

Detinguda per donar positiu per alcohol després d'un atropellament

La conductora va donar 0,85 grams per litre en el control practicat després de l’accident

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona no resident de 57 anys va ser arrestada ahir per la policia després d’haver atropellat un home, resident de 52 anys, a l’altura del número 20 de l’avinguda de Tarragona i d’haver donat positiu en el posterior control d’alcoholèmia. La víctima va ser traslladada ràpidament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li van practicar diferents proves i descartada cap lesió de gravetat se li va donar l’alta amb un diagnòstic de policontusions.

Els fets van passar pels volts de les 13.30 hores, quan els serveis d’emergència de l’hospital, una ambulància dels bombers i una patrulla de la policia, més els agents comunals, es van desplaçar fins a la zona dels fets, alertats perquè un cotxe havia atropellat un vianant. El xoc va ser important perquè el vehicle va quedar visiblement afectat tant en el capó com en el vidre de davant, el qual es veia completament esquerdat per la zona del conductor. La víctima estava estirada a terra a pocs metres del pas de vianants, i el seu estat era conscient tot i que es queixava del fort dolor que sentia. Un cop atesa els agents li van practicar el control d’alcoholèmia a la conductora del Seat Panda i va donar 0,85 grams per litre de sang, motiu pel qual va ser detinguda i posada a disposició judicial.

Des de l’hospital indiquen que l’estat de l’atropellat no era greu com tampoc ho eren els de les altres dues víctimes que van patir un accident de trànsit ahir. El primer va ser un motorista, resident de 48 anys, que va xocar contra un autobús a la Margineda, mentre que el segon, també resident però de 27 anys, va patir un accident sense altres vehicles implicats a la CG-2, a Encamp.

Detinguda per donar positiu per alcohol després d'un atropellament

Detinguda per donar positiu per alcohol després d'un atropellament

tracking