Connectivitat

Andorra Telecom duplica les dades de tarifes amb roaming durant l'estiu

La companyia també oferirà un descompte del 50% en el preu de les gigues extra per utilitzar a Andorra i una rebaixa de l'import dels paquets inicials de les targetes de prepagament

Andorra Telecom nega que la seva cobertura mòbil arribi fins a la Seu d'UrgellAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomduplicarà les gigues dels usuaris que tinguin tarifes ambroamingdurant els mesos de juliol i agost. La mesura s'aplicarà a les dades dels clients que tinguin els serveis anomenats "Talla M" o superiors, amb l'objectiu que puguin fer un ús més intensiu de les dades mòbils. Segons Carles Casadevall, portaveu de l'entitat, les accions aportaran una "millora substancial de l'experiència d'usuari durant l'estiu" i ha animat als clients de tarifes inferiors a millorar el servei i "tastar elroaminginclòs, encara que sigui només pels mesos de vacances, ja que aporta una gran comoditat quan surts d'Andorra".

La companyia també ofereix un descompte del 50% en el preu de les dades extra per utilitzar a Andorra i rebaixa l'import dels paquets inicials de les targetes de prepagament a 15 €, per tal que els visitants puguin beneficiar-se d'un millor preu.

tracking