Empreses

La CEA assumeix la presidència de la Trobada Empresarial Iberoamericana

La patronal organitzarà la tretzena edició d'aquesta reunió, que forma part de la Cimera i que es realitzarà al novembre del 2020

La Unió Hotelera reclama a la CEA una reducció de la quota d'afiliació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial d'Andorra (Cea) ha assumit la presidència del Consell Empresarial Iberoamericà (Ceib) aquest matí durant la XXX edició de la Reunió de Presidents d'Organitzacions empresarials iberoamericanes, que s'està duent a terme a Ginebra, Suïssa. Durant la reunió, s'ha formalitzat el traspàs del lideratge a la Cea, qui haurà d'assumir l'organització de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, que forma part de la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d'Estats i de Govern que es farà al novembre de l'any vinent.

El president de la patronal, Gerard Cadena, ha agraït a la confiança dipositada en la Cea i ha subratllat la voluntat "d'estrènyer llaços comercials i de cooperació amb la resta de països". Tanmateix, Cadena ha destacat la importància de la innovació en el sector empresarial i que els reptes de la comunitat internacional "també són reptes d'Andorra".

tracking