FEDA presenta una ruta pels estanys amb presa hidràulica

L'itinerari circular, que es pot fer durant cinc dies seguits, té inici al Museu de l'electricitat i travessa la vall del Madriu, el cercle dels Pessons, la Vall d'Incles i la del Riu

FEDA presenta una ruta pels estanys amb presa hidràulicaFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Feda ha presentat aquest matí un nou itinerari de muntanya, 'Cercle d'aigua', amb l'objectiu de donar a conèixer les preses hidràuliques dels estanys del país de manera lúdica. Es tracta d'una ruta circular de cinc etapes que parteix del Museu de l'electricitat i recorre els refugis de l'illa i delJuclar, Ransol i Canillo mentre es travessa per paisatges com la vall delMadriu, el cercle dePessons, la Vall d'Inclesi la Vall del Riu. L'activitat, que consta d'un total de 73,3 quilòmetres, es pot fer en cinc dies seguits o en tres caps de setmana, i els participants que la completin rebran un regal i un diploma. En aquest sentit, cada estany conté un tòtem identificador per tal que els aficionats es facin una fotografia, la pengin a les xarxes socials i puguin demostrar que han estat allà a l'hora de rebre els obsequis.

Feda també ha creat una pàgina web de l'activitatper a queels participants puguin descarregar el recorregut i coneguin quina és la funció de les preses hidràuliques. L'itinerari Cercle d'aigua complementa el repte'Murs d'aigua, una altra activitat de muntanya que consisteix a pujar als cinc estanys ambpresahidràulica.Feda també ha creat una pàgina web de l'activitat per a que els participants puguin descarregar el recorregut i conèixin quina és la funció de les preses hidràuliques. L'itinerari 'Cercle d'aigua' complementa el repte 'Murs d'aigua', una altra activitat de muntanya que consisteix a pujar als cinc estanys amb presa hidràulica.

tracking