Seguretat

Trenta urbans practiquen la conducció en moto

L'ACA ha organitzat un curs teòric i pràctic pels agents de circulació comunals d'Andorra la Vella amb motiu de la campanya 'Missió Zero Accidents'

Trenta agents comunals practiquen la conducció en motoAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d'agents comunals del Servei de circulació del comú d'Andorra la Vella ha participat aquest matí en el curs de conducció segura que l'ACAha organitzat amb motiu de la campanya Missió Zero Accidents.Segons el secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra, Toti Sasplugas, la que la missió "és fomentar la seguretat dels motoristes i els agents go són a diari". Tanmateix, Sasplugas ha afirmat que aquesta formació és la primera vegada que es fa i que han rebut un balanç positiu, ja que és molt important "per entendre coses de la motos que un no sap i que poden evitar accidents".

Els urbans han après les condicions i característiques de la conducció enmotocicletai les han posat en pràctica en un circuit instal·lat a l'aparcament d'autobusos de davant de Govern. Els instructors de l'ACAels han fet rodar per tres tipus diferents de circuits: Un per controlar la frenada a gran velocitat, un de tipus eslàlom i un tercer destinat a l'estabilitat de la moto.

tracking