x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Desnonament comercial

Els Cachafeiro lluitaran fins al final

La família recorrerà al Superior i al TC contra l’arxivament de la querella contra els Mallol i Patrick Pérez
La família Cachafeiro esgotarà totes les vies legals fins al final per intentar buscar una sortida negociada amb la família Mallol per a resoldre la finalització de contracte del Punt de Trobada. Els propietaris del negoci recorreran al Tribunal Superior i al Constitucional contra la recent decisió del tribunal de Corts d’arxivar la querella interposada pels Cachafeiro contra la família Mallol (propietària del terreny on s’ubica el Punt de Trobada) i Patrick Pérez (apoderat de Pyrénées) en què se’ls acusava d’un delicte major d’estafa en grau de temptativa i d’estafa processal. L’acusació es basa en el fet que els Cachafeiro
  • #9 enyoro els veguers
    (10/06/19 22:39)

    tot aquest enrenou amb pasat dels advocats cap a dalt i cap a baix es una vergonya. Tantes vistes i judicis en hem posat en un sistema on per arreglar qualsevol cosa passen deu anys i els unics que es forren son els advocats. Com trobo a faltar la justicia simple, justa i barata d'abans amb els veguers.

    Respondre
  • #8 la propietat és dles mallol
    (10/06/19 22:38)

    El problema és ben simple. Jo tinc un terreny llogat a trenta anys a canvi que quan acabi el contracte i si no el vull renocar doncs em quedo l'edifici. En aquests trenta anys han fet diners a cabassos com sap totohom i per tant l'edifici està compensat. Arriba el final del contracte quan estic pagant un preu que fa riure pel que és allò. Arriba un altre que paga deu cops més. El propietari vol canviar de llogater. Quin problema hi ha? Al final cal respectar e principi de rpopietat perque si hem arribat al punt en aquest país on un propietari no pot recuperar la seva propietat un cop acaba un contracte d'arrendament al final serem Veneçuela.

    Respondre
  • #7 Cuitada
    (10/06/19 18:48)

  • #6 Joan
    (10/06/19 12:48)

    Que comencin posant be els preus dels productes, no hi setmana que no hagi de reclamar el preu d'un o varis productes per què no coincideix el preu marcat a l'etiqueta del lineal amb el que et cobren a caixa.

    Respondre
  • #5 Ricardo
    (10/06/19 12:11)

    També tindríen que mirar més com tracten alguns empleats del Punt De Trobada a la gent

    Respondre
  • #4 Marta
    (10/06/19 11:45)

    El que pot fer l'enveja en aquest pais, la meva família ha treballat com moltes altres tota la vida pels Srs. Cachafeiro i mai han abandonat un treballador. Persones model i empresaris fins on poc andorrans poden dir. Ara per ara l'únic grup empresarial que crea negoci com led noves botigues a La Massana i Escaldes de 32nd market.

    Respondre
  • #3 Marc
    (10/06/19 10:01)

    Totalment legítim que ho facin però que arreglin el roc de caldes i el hotel davant l'antiga caserna de bombers que fan pena!!! I que paguin tots els deutes. Molt demanar drets però i els deures senyors cachafeiro??? 

    Respondre
  • #2 Luck
    (10/06/19 09:36)

    No eren tan xulos abans? Començaven obres just devant del Punt com mesura de pressio uns anys abans i amenaçaven amb obrir 1 d igual...

    Respondre
  • #1 Fill de Carlemany
    (10/06/19 09:16)

    Curiosa manera d'"intentar buscar una sortida negociada amb la família Mallol", el recòrrer llur absolució del delicte major d'estafa i frau processal per una querella criminal interposada per tú mateix.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts