El TSJ de Catalunya confirma els anys de presó per als pares de Nadia

El TSJ de Catalunya confirma els anys de presó per als pares de NadiaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació d’Associacions de Comerciants d’Andorra (FACA) es planteja dissoldre’s després de diversos anys d’inactivitat. Així ho explica l’actual presidenta de l’organisme, Susagna Venable, que apunta que “avui dia la federació no funciona com a una federació des de fa quatre o cinc anys”. “Ara la FACA està en stand by, pausada, i no té cap finalitat”, afegeix en declaracions al Diari. Precisament per aquest motiu, Venable avança que els membres de l’entitat “ja fa dies que ens plantegem la dissolució”. De fet, Susagna Venable es defineix a si mateixa com a “presidenta en funcions” i insisteix que “és qüestió d’anar dissolent-la”.

En aquest sentit, la també presidenta de l’Associació de Comerciants de Carlemany recorda que la FACA es va constituir quan el comerç del país compartia els mateixos reptes. “La federació va sortir quan hi havia una necessitat general perquè el Govern del PS volia imposar que es tanqués els diumenges i la federació va tenir un paper rellevant en les negociacions”, afirma.

Ara, però, Susagna Venable posa en relleu que “cada associació [del país] defensa els seus interessos”, si bé considera que “si hi hagués temes nacionals probablement sí que ens tornariem a ajuntar”.

tracking