Detenen set persones per contraban a Incles

Els arrestats, no residents, transportaven la mercaderia en un turisme quan van ser interceptats

Detenen set persones per contraban a InclesArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres passat a la vall d’Incles una dona i sis homes no residents d’entre 24 i 47 anys com a presumptes autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic. Els fets van tenir lloc pels volts de les 9.50 hores, quan diversos efectius de la duana andorrana van controlar els arrestats a bord de dos vehicles. Després d’una inspecció, en un dels turismes es van trobar 2.160 paquets de tabac. Aquesta és una de les actuacions que el cos va dur a terme al llarg de la setmana passada, d’entre les quals també destaca l’arrest d’un resident de 25 anys diumenge passat de matinada. Segons informen des de la policia, els agents es van desplaçar a un aparcament públic d’Andorra la Vella, on el detingut després d’una disputa amb el seu germà li va causar una ferida sagnant al cap.

D’altra banda, dimarts en un control rutinari de vehicles, un resident de 25 anys va sortir del turisme en el qual circulava per fugir dels agents. Pocs minuts després el jove va ser arrestat amb 0,5 grams de cocaïna. Amb relació als delictes contra la integritat física en l’àmbit domèstic, dissabte la policia va detenir un home no resident de 49 anys com a presumpte autor d’una agressió a l’exparella a Andorra la Vella. La dona va requerir els serveis policials i és que, segons va declarar als agents, l’home li hauria proferit amenaces de mort i amb una actitud violenta l’hauria agafat fortament dels cabells. En paral·lel, també dissabte, un resident de 27 anys va ser arrestat a la Massana per una presumpta agressió a la parella. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i es van trobar el jove en una actitud molt agressiva envers la seva companya, agafant-la fortament pels canells i el coll. L’home li va clavar una empenta i va proferir amenaces verbals.

Així mateix, dimarts al migdia la policia es va haver de personar en un domicili de la capital a causa d’una problemàtica familiar. Segons s’explica des del cos, el fill, resident de 27 anys, hauria intentat accedir a l’interior de l’habitatge sense el consentiment del pare, sobre el qual té una ordre judicial d’allunyament. Finalment, la setmana passada a Santa Coloma i la Massana la policia va detenir dos residents, de 27 i 53 anys, per crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Arrestat per un positiu de 2,33 g/l La policia va detenir un total de set persones per delictes contra la seguretat en el trànsit. El cas més destacat és l’arrest que va protagonitzar un resident de 37 anys amb una taxa de 2,33 g/l en possessió de 8 grams d’haixix i 2 de marihuana. Així mateix, sobresurt la detenció d’un resident de 30 anys la matinada de dimarts, quan va fugir d’un control rutinari, sent interceptat posteriorment amb una taxa d’alcoholèmia d’1,02 g/l i positiu a la prova salivar de tòxics. La resta de detencions es van repartir entre homes residents que van donar un resultat positiu en alcoholèmia d’entre 1 g/l i 2,12 g/l.

tracking