Troben sense vida al Rec del Solà la dona russa desapareguda

La policia va poder certificar que no presentava cap signe de violència

Troben sense vida al Rec del Solà la dona russa desaparegudaFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de Galina, la dona russa de 69 anys que portava desapareguda des del diumenge 19, va ser trobat sense vida ahir al matí. Va ser un amic de la família que havia sortit a buscar la dona qui va descobrir el cadàver al Rec del Solà, prop del domicili de la resident, al carrer Parc Guillemó. L’home va trucar a la policia i diversos agents es van desplaçar fins al lloc per procedir a l’aixecament del cadàver. Avui està previst que es faci l’autòpsia per poder aclarir les causes de la mort, però fonts policials van decretar que el cos no mostrava signes de violència ni criminalitat.

Etiquetes:

Segons va informar la família, la dona havia estat ingressada per uns problemes respiratoris i es trobava en procés de recuperació. El mateix dia de la desaparició va sortir a caminar durant una hora amb alguns familiars, que la van deixar a casa poc després de les quatre de la tarda. Quan van tornar a les 19 hores, la dona ja no era al domicili i van començar a buscar-la pels voltants durant una hora sense èxit. Llavors van denunciar la desaparició a la policia, que va enviar una patrulla per tractar de trobar la dona.

Durant aquests dies, els familiars han indagat a l’estació d’autobusos i entre els taxistes per comprovar si havia decidit sortir del país, atès que els últims temps hauria mostrat el desig de tornar a Rússia. També se l’ha buscada a l’hospital, però totes les gestions van resultar infructuoses. Dissabte, el cercle familiar es mobilitzava per demanar la cooperació ciutadana i es distribuïen cartells amb la seva fotografia. Va ser precisament una persona que els ajudava en la recerca que va trobar el cadàver.

tracking