La policia busca una dona desaparegudaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia busca des de diumenge passat una dona resident de 69 anys desapareguda. La dona, de nom Galina i nacionalitat russa, va estar ingressada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell recentment i des d’allà va manifestar en diverses ocasions que volia tornar al seu país. Una vegada donada d’alta i ja al seu domicili, va marxar sense que els seus familiars se n’adonessin. En aquest moment, els seus familiars van començar a buscar-la sense èxit, per la qual cosa es van dirigir a la policia per denunciar la seva desaparició.

Etiquetes:

La policia va iniciar la investigació comprovant la possible ruta que la desapareguda podria haver seguit basant-se en la informació aportada per la família. A més, segons el que ha pogut saber el Diari, s’han consultat les gravacions de les càmeres del servei de circulació d’Andorra la Vella, però no s’ha trobat cap pista sobre el seu parador.

La família ha demanat col·laboració ciutadana per trobar-la i està distribuïnt cartells amb la fotografia, les característiques físiques i les de la roba que duia quan se li va perdre la pista. Galina té el cabell ros clar, una alçada d'1,55, pesa sobre els 60 quilos, i diumenge portava un abric amb caputxa de color beix, un xandall gris i sabates d'estiu. Demanen a qualsevol que tingui informació que truqui al 639 422.

tracking