x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Camps de neu

Mortés esclata contra Baró

El cònsol d’Ordino recorda al massanenc que el va avisar fa tres setmanes de la ruptura i diu que si no fos per Saetde, Vallnord hauria desaparegut l’any passat
El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, ha respost amb contundència a les paraules del seu homòleg massanenc, David Baró, i ha explicat que Vallnord no es va trencar l’any passat perquè estaven en plenes negociacions amb Saetde per la compra d’Ordino Arcalís. “El que ha passat no pot sorprendre ningú perquè malgrat que ha sortit ara, la veritat és que ja s’hauria d’haver fet l’any passat. Si no estiguéssim treballant en la compravenda de Secnoa, ja s’hauria trencat l’any passat, per tant, tampoc no es pot dir que Viladomat s’ha carregat Vallnord.” En aquest sentit, no amaga que no
  • #8 Poca pena
    (22/05/19 14:24)

    El dia que Grandvalira va comprar Arcalis, el Comu de la Massana ja s'havia d'haver mogut. Neguen les coses fins que els hi cauen a sobre,i no es el primer cop. Una gestio molt molt trista.

    Respondre
  • #7 Tic,tac,tic,tac
    (21/05/19 18:51)

    Val poc va dir..
    Es el que ens mereixem tots plegats,només serveixen per la "Fanfarra" inconscients de donar temes tant importants com el POUP ò Arcalis a un comú inepte com aquest.Costará d'arribar al Desembre.

    Respondre
  • #6 Ordino poble
    (21/05/19 12:00)

    Insuperable! Mireu declaracions seves de fa 1 mes: “no ens volem carregar vallnord” deia el Sr Mortes. I pam! Credibilitat zero sr Mortes. Ja no pinta res a Ordino Arcalis. Es el mosso del jefe. Ens hem venut la parroquia, a les comunals passarem factura. Independents d'ordino a mobilitzar-se! 

    Respondre
  • #5 anna
    (21/05/19 11:13)

    Independenment d'aquest afer, tothom ja sap del pal que va aquest Mortes..... no cal dir més!

    Respondre
  • #4 Arans
    (21/05/19 10:16)

    Esclata contra?? Si que esclata ràpid i amb ben poc aquest Cònsol Mortes. Penso que els polítics heu de tenir mes aguante. Aixi anem a Ordino. Espero les eleccions comunals. Tic tac tic tac

    Respondre
  • #3 Ay Mortes......
    (21/05/19 10:14)

    Ay Mortes, que t'estas equivocant i molt. la seva gestió ha sigut pesima i no ha sapigut o no ha interressat mantenir l'estació d'ordino arcalis com sempre ha estat. ha vingut el tipic de fora a comprar la unica estació conjuta amb arinsal pal fent la marca de vallnord. No os ha interressat mai in ara vols trencar. No vulguis donar les culpes als altres que lunic que ha permes aixo ets ben tu.

    Respondre
  • #2 José Antonio
    (21/05/19 09:31)

    No conozco personalmente a ninguno de los dos pero, por sus trayectorias políticas, con toda seguridad tiene la razón el Sr. Baró.

    Respondre
  • #1 Val poc
    (21/05/19 08:01)

    Aquest Montés val ben poc, ara ho demostra

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts