Detinguts Víctor Santos i Tomàs Gea en una operació per delictes financers al món del futbol

La policia ha arrestat el president i el secretari de la Federació Andorrana de Futbol i ha fet diversos escorcolls a l'entitat, domicilis i seus socials d'empreses

Operació amb diversos detinguts per delictes financers al món del futbolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut el president de la Federació Andorrana de Futbol, Víctor Santos, i el secretari, Tomàs Gea, segons ha pogut saber el Diari, en el marc d'una operació que s'està duent a terme per lapresumptecomissió de delictes financers i econòmics en el món del futbol que estaria vinculats a ajuts atorgats per la FIFA i la UEFA. L'anomenada operació Cautxú ha provocat la detenció de diverses persones, segons ha informat el cos de seguretat.

Els agents han fet entrades, escorcolls i perquisicions en domicilis i seus socials d'empreses per buscar documentació i en la Federació de Futbol, on una parella d'agents impedia l'accés a les oficines de l'entitat. El cos de policia està actuant sota la direcció i la supervisió de l'autoritat judicial en una investigació, que es destaca està sota secret i encara es troba en curs i, per tant, no es poden facilitar detalls sobre la intervenció, segons el comunicat de la policia.

Operació amb diversos detinguts per delictes financers al món del futbol

tracking