Dos joves ferits lleus en precipitar-se el seu vehicle per un talús al costat del Bike Park

Dos joves ferits lleus en precipitar-se el seu vehicle per un talús al costat del Bike ParkATV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves de 18 i 20 anys van resultar ferits lleus ahir després que el cotxe amb el qual circulaven es precipités uns 50 metres per un talús situat molt a prop de la passarel·la del Bike Park, a Pal. Els fets van passar als voltants de les 17 hores quan els serveis d’emergències van rebre la trucada que els alertava de la situació. El cos de bombers es va presentar amb tres vehicles, un dels quals era una ambulància, i el rescat el van fer els membres del Grup de Muntanya. En la seva intervenció només van haver d’actuar amb el copilot, ja que la conductora no va patir més que traumatismes. En el cas del seu acompanyant, se’l va haver d’immobilitzar per traslladar-lo fins a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell on després de practicar-los diverses proves i analítiques els van donar l’alta al cap de poca estona.

Etiquetes:

Les causes de per què el vehicle es va precipitar encara estan en fase d’investigació però segons van explicar els bombers, s’hauria desplaçat uns 50 metres avall i només els arbres i la vegetació de la zona haurien aconseguit frenar-lo. Els mateixos bombers van ser els primers a comprovar que l’estat dels joves no era preocupant però tot i així van decidir transportar-los fins a l’hospital, on van ser atesos.

També va passar pel centre sanitari un resident de 30 anys que dissabte va caure de la moto al carrer Sant Andreu de la capital. El seu estat també era lleu.

tracking