INTERNET

El web del Diari frega els 4,5 milions de pàgines vistes en el que va d'any

Es freguen els 4,5 milions de pàgines vistes i si es manté a final d’any s’arribarà als 13,5 milions

El web del Diari frega els 4,5 milions de pàgines vistes en el que va d'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pàgina web del diari torna a superar tots els rècords amb un increment del 40% de pàgines vistes durant el primer quatrimestre. Entre el gener i l’abril, diariandorra.ad va rebre 4,37 milions de visites a les pàgines de continguts, dada que suposa un increment del 39,1% tal com recull Google analytics. L’impacte de la pàgina web del Diari no és només perquè sigui el mitjà més vist de tots els andorrans sinó que a nivell digital suma més que tota la resta junts. Si es manté, a finals d’any s’arribaria als 13,5 milions de pàgines vistes.

A nivell d’usuaris l’increment també ha estat d’un 41%, cosa que significa que fins a 332.311 persones diferents (o la mateixa persona des de diferents xarxes wifi o 4G) entren al web del Diari, tenint en compte que hi ha visitants de tot el món. L’increment més important d’aquest any prové d’Espanya, on s’ha augmentat en un 80% el nombre d’usuaris. Fins a 130.626 són del país veí del sud.

A nivell andorrà gairebé tots els dispositius i xarxes nacionals entren al web del Diari, que acumula fins a 161.564 perfils diferents. Aquí cal tenir en compte que s’inclouen els turistes que quan són al país consulten el web del Diari i compten com a andorrans a nivell estadístic.

Una dada important és el creixement constant de visites des dels Estats Units, que any rere any es van disparant fins a haver arribat que els nord-americans són el tercer país en nombre d’usuaris del web del Diari d’Andor-ra. Durant el primer quatrimestre han augmentat un 136% fins a superar els 14.000. Per primer cop a la història han superat els usuaris francesos, que són 13.900. Hi ha visitants de 199 països diferents. Per primer cop més de la meitat dels usuaris (53%) són de fora. Pel que fa al nombre de sessions obertes l’increment és del 40,5% i es frega el milió i mig quan l’any passat en el mateix període de temps era de poc més d’un milió.

tracking