Societat

Primera gala solidària pels drets de les persones amb discapacitat al Principat

Primera gala solidària pels drets de les persones amb discapacitat al Principat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer dia nacional dedicat a les persones amb discapacitat se celebra avui, i per commemorar aquesta data s’ha organitzat una gala al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a partir de les vuit del vespre. L’objectiu d’aquest acte serà el de donar visibilitat a les associacions que integren la Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) i informar la ciutadania que té algun tipus de discapacitat que hi ha col·lectius que els representen i lluiten pels seus drets.

Un dels drets pels quals la FAAD lluita amb més força és el que aquestes presones puguin tenir un treball digne i remunerat de forma justa. Des del Govern es va impulsar el projecte d’empreses en inclusió que la federació considera que està funcionant bé, però són conscients que s’ha de parlar més sobre el problema dels impediments d’accés al mercat de treball. I ho volen aconseguir amb gales com la d’avui perquè, segons la presidenta de la federació d’associacions de discapacitats, Anna Parramon, “les empreses no tinguin por i contractin persones amb discapacitat”.

Durant la gala es lliurarà a David Aguilar, el jove que va fer una pròtesi de braç amb peces de LEGO, el premi Fundació Jacqueline Pradère com a exemple de superació. També tindra un reconeixement l’equip dels Special Olympics per la gran actuació als Jocs d’Abu Dhabi.

tracking