x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Organisme consultiu

El conveni d'Oviedo, reclam pendent

El comitè de bioètica insisteix en la rellevància que Andorra s’adhereixi al tractat sobre drets humans i biomedicina per disposar d’un “marc conceptual”
El Comitè de bioètica d’Andorra (CNBA) va començar a funcionar el 2014 com a organ consultiu amb un equip pluridisciplinar de professionals que des de l’àmbit sanitari, jurídic o filosòfic s’han pronunciat en relació amb la reproducció assistida, la donació d’òrgans o els drets i deures dels pacients. Qüestions sobre les quals el país ja ha legislat, tenint en compte els pronunciaments dels experts. Hi ha, però, una qüestió pendent sobre la qual el comitè insisteix: “El conveni d’Oviedo. Com a mínim, l’adhesió”, explicita David Pérez, vicepresident de l’organisme. Malgrat té més de 20 anys i la ciència ha evolucionat,
  • #3 Higea
    (22/04/19 09:08)

    Tret de sortida de la privatització dels serveis mèdics a mans d'empreses de fora, el pastís ja està repartit, el negoci del futur són la malaltia i els malalts.

    Respondre
  • #2 ciutadana
    (21/04/19 12:39)

    M'imagino que hi haurà interessos ocults en no signar aquest conveni de mínims per així poder afavorir els interessos particulars d'uns quants. Es veu d'una hora lluny...
    M'agradaria saber de què viuen aquestes empreses biotecnològiques d'Andorra...

    Respondre
  • #1 ética?
    (21/04/19 10:44)

    Aquí s'han entrat lleis que es salten l'ètica de totes totes, i que han atret a Andorra a "negocis" poc clars aprofitant el vuit legal. Molta parafernàlia amb l'avortament, i s'ha passa't una leí que s'haurà de rectificar, perquè del contrari Andorra es convertirà amb pasto de buitres.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts