Reacció generals

Virtus Unita tem inestabilitat política pel resultat de les eleccions

El grup afirma que perquè hi hagi pacte el guanyador ha de ser generós i la resta de formacions no ha d'oblidar qui va ser el més votat

Virtus Unita reclama fer un aeroport en territori andorràFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Virtus Unita adverteix que els mesos vinents pot arribar un període d'inestabilitat politica pel fet que cap partit ha aconseguit la majoria absoluta en les eleccions del 7 d'abril "i en virtud dels precedents", en un comunicat fet públic aquest matí. I recorden la situació que es va donar el 1994 i el 2009 quan els executius no van poder acabar la legislatura per la impossibilitat de governar.

El grup d'expolítics defensa que "una majoria absoluta mai és bona" i assegura que només es podrà assolir un pacte si "l'equip guanyador és generós i els grups minoritaris no han d'oblidar en cap moment qui ha assolit la victòria a les urnes". I remarquen que quan no és possible governar per la divisió de forces al Consell General i s'han de convocar noves eleccions "en cas de crisi" arriba "la reacció popular excessiva sota la forma d'una altra llarga i dolorosa etapa de majoria absoluta". Virtus Unita conclou que "queda encara per veure si els representants sabran governar per Andorra i no tan sols per a satisfer ambicions personals en hipotètics i foscos futurs".

tracking