SUCESSOS

Detingut un home de 45 anys per exhibir-se davant una menor

L'arrestat resideix al país i va injuriar als agents que van intervenir per detenir-lo a Escaldes-Engordany

La policia tramita onze denúncies per l'onada de furts a oficines i pisosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un home per mostrarels seus genitals a una menor a la via pública, acusant-lo d'un delicte contra la llibertat sexual i contra l'honor. L'home, resident de 45 anys,va injuriar als agents durant la seva detenció la nit de dissabte a Escaldes-Engordany, segons el balanç de la policia.

Els agents van ser requerits en un domicili del Pas de la Casala nit de divendres per una situació de maltractaments en l'àmbit domèstic. L'home resident de 35 anys hauria tingut una desavinença amb la parella i l'hauria agredit.Aquell mateix dia van detenir a Arinsal un home resident de 26 anys per maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits a les 6.45 horesen un domicili particular per una agressió a l’ex-parella.

La matinada de dissabte un home va ser detingut per provocar aldarulls en l'habitació d'un hotel al Pas de la Casa. Quan els agents van intervenir, l'home de 26 anys es va abalançar contra ells amb intenció d'agredir-los.

Per delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van detenir la matinada de dilluns un home resident de 30 anys, el qual va donar una taxa d'alcoholèmia de 2,58 grams per litre de sang en una parada rutinària. La matinada de dimarts van detenir un home resident de 32 anys amb una taxa de 2,52 grams per litre de sang, havent provocat danys materials amb el seu turisme. En aturar-lo els agents es van adonar que tenia suspès el carnet de conduir, detinint-lo també per un delicte contra l'administració de justícia.

Dimecres passat un home no resident de 26 anys va ser detingut a la frontera del riu Runer en possessió de 0,2 grams de metamfetamina i 5,1 grams d'haxix. Tres dies més tard la policia va detenir dos homes no residents de 35 i 36 anys, els quals accedien al Principat en cotxe portant 2 grams d'heroïna, 1,3 grams de cocaïna i 2,5 grams d'haxix.

tracking