BancSabadell reparteix 3,13 milions d'euros entre els accionistes

L'entitat distribueix 6,25 euros de dividend entre cada titular d'una acció del total de 10 milions de beneficis aconseguits durant el 2018

BancSabadell reparteix 3,13 milions d'euros entre els accionistesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta general d'accionistes de BancSabadell ha aprovat destinar 3,13 milions d'euros a repartir 6,25 euros de dividend a cada titular d'una acció, en una decisió que respon a continuar "amb la política prudent del banc". L'entitat ha tancat amb 10 milions de beneficis l'exercici del 2018 i ha deixat 7,07 milions a reserves voluntàries.

BancSabadell canvia de president i el càrrec que ocupava fins ara Josep Permanyer serà ocupat per Miquel Alabern. Permanyer ha valorat el resultat de l'entitat i ha considerat que "davant la situació que hi ha, amb un mercat financer que ha anat a la baixa i tipus d'interès negatius que no ajuden que hi hagi grans increments, els resultats ens tenen molt satisfets i esperem que els accionistes també ho estiguin" i Alabern ha declarat sobre el canvi de president que "ha de ser un canvi formal. La labor és seguir amb el que s'ha fet fins ara".

tracking