Uns 2.500 valencians ompliran la capital per celebrar les Falles

Les activitats es faran al pàrquing del Parc Central i es tancarà l’accés el dia 23

Uns 2.500 valencians ompliran la capital per celebrar les Falles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 2.500 valencians ompliran els hotels de la capital el cap de setmana del 26 al 28 d’abril per celebrar les Falles, en la primera vegada que Fallers del Món, una entitat que pretén estendre la tradició més enllà del País Valencià, les porta fora d’Espanya. El cònsol menor, Miquel Canturri, es va mostrar “encantat” amb la situació i ho va agrair al president de l’associació, José Amores, que hi estava present per videoconferència. La consellera de promoció turística, Mònica Codina, va indicar que l’acte arriba en un gran moment perquè és l’inici de la temporada baixa. “És just el cap de setmana després de Setmana Santa i necessitarem activitats com aquesta per atraure visitants”. Així, va recordar que entre això i el Campionat del Món de trial, els hotels d’Andorra la Vella estaran complets i s’haurà de recórrer als d’altres parròquies.

Etiquetes:

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats, com ara una desfilada de falleres, la de moros i cristians, una fideuà i una paella popular, una degustació d’aigua de València, la mascletà o la cremà de la Falla Gran, creada especialment per a l’ocasió i on estan representats diferents elements identificatius del país i de la capital, com el rellotge de Dalí, la grandalla, el tamarro o el pont de la Margineda. Totes aquestes activitats es faran a l’aparcament del Parc Central, que tancarà entre el 23 i el 30 per poder condicionar l’espai i construir un envelat. La mascletà, però, es farà a l’aparcament d’autobusos de Centre Ciutat.

Codina i Canturri van destacar la importància de l’esdeveniment perquè “el valencià és un dels clients més fidels que tenim”.

tracking