Les rebaixes d'estiu d'enguany seran del 21 de juny a l'1 de setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar ahir el període de rebaixes d’estiu, que enguany començarà el 21 de juny i finalitzarà l’1 de setembre. Del 14 al 20 de juny els establiments que ho desitgin podran fer rebaixes als seus clients habituals. Per segon estiu consecutiu les rebaixes s’allargaran poc més de dos mesos, després que el Govern decidís reduir el període d’ofertes.

El calendari de rebaixes és un dels acords tancats ahir pel Govern. El consell de ministres també va donar llum verd a la campanya 2019 de pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals i secundàries del país amb una inversió de 3,7 milions d’euros. També es van aprovar els decrets de cessament del secretari d’Estat de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Joan-Antoni Rodríguez-Angrill; de la coordinadora de la reforma de la Funció Pública, Montserrat Font, i del coordinador del departament d’Estadística, Enric Ripoll.

També s’ha modificat el ROAT per permetre els allotjaments turístics enviar la informació amb un màxim de 24 hores des de la seva arribada en el supòsit que el client tingui dues o més nits reservades. Ara ho havia de fer en les primeres 12 hores.

tracking