Govern fixa les rebaixes d'estiu del 21 de juny a l'1 de setembre

L'executiu destinarà 3,7 milions d'euros a pavimentar i reforçar les carreteres,
tant generals com secundàries

Les rebaixes d'estiu arriben del 21 de juny a l'1 de setembreGovern d'Andorra SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El període de rebaixes per a la temporada d'estiu començarà el 21 de juny i finalitzarà l'1 de setembre, segons el calendari aprovat aquesta tarda pel consell de ministres i acordat amb els comerciants. La venda de rebaixes privades, aquelles que realitzen només pels compradors habituals, tindrà lloc entre el 14 i el 20 de juny.El ministre portaveu en funcions, Jordi Cinca, ha informat que aquest període de descomptes manté les pautes del pla estratègic de turisme, que ha identificat la necessitat de reduir la durada d'aquestes per tal d'assolir una millor qualitat com a destí de compres. El decret recorda que els comerciants tenen la llibertat de dur a terme o no aquests descomptes.

L'executiu destinarà 3,7 milions d'euros a pavimentar i reforçar les carreteres,

tant generals com secundàries.Per a l'elaboració de l'informe de l'estat actual del ferm de les carreteres s'hi han incorporat les peticions dels comuns. La licitació de caràcter nacional, que la data límit de presentació d'ofertes és el 6 de maig, és urgent a causa de què diverses obres estan en curs i s'ha de prosseguir amb la construcció.

Segons ha informat Cinca, també s'ha aprovat la creació del Comitè de pilotatge de la candidatura per a Patrimoni Mundial de la UNESCO, per tal de configurar un equip que lideri la candidatura multinacional dels estats d'Andorra, Espanya i França. El coordinador d'aquesta candidatura multinacional, Joan Reguant, liderarà aquest projecte.

tracking