reaccions

Un mal resultat deixa SDP sense representació al Consell

Roig agraeix la feina feta però lamenta la “polarització” de la campanya

Un mal resultat deixa SDP sense representació al ConsellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mala nit per a la formació socialdemòcrata, que va perdre els dos consellers generals que tenia en la passada legislatura i es va deixar més de 600 vots respecte a ara fa quatre anys, en passar dels 1.728 d’aleshores, als 1.036 d’enguany. Sense Víctor Naudi, sense Jaume Bartumeu, i la ruptura amb Sílvia Bonet, la presència de l’exconseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig, no ha estat prou revulsiu com per interposar-se en una lluita, segons diu, marcada per una polarització que els ha deixat fora de joc. “Els resultats són decebedors per la campanya que hem fet però crec que hem explicat bé el nostre projecte per a Andorra perquè ens hem trobat enmig d’una lluita entre dos que ens ha penalitzat”, va exposar.

Roig va felicitar les candidatures vencedores però ni tan sols els bons resultats de la territorial d’Andorra la Vella van compensar part de la tristesa que senten. “En general hem tret alguns resultats que han estat bé però no els suficients com per treure representació. Que en algunes parròquies ens hagi anat millor no ens arregla res.” Tot i així l’exconseller lauredià va voler obrir una espurna a l’esperança amb una comparativa amb l’esport. “Jo soc esportista i com a tal sé que no sempre es pot guanyar. Hi ha dies que les dificultats et superen però cal pensar en l’endemà, a tornar-ho a intentar i ara sí, a superar-les. És per això que demà ens reunirem per valorar els resultats però al desembre hi ha unes comunals i les hem d’afrontar amb més força”.

Roig va finalitzar donant les gràcies a tots els membres de les candidatures d’SDP, a qui va felicitar per la feina feta.

tracking