El judici del 'cas BPA' es reprendrà el 16 de setembre

El Tribunal de Corts estarà presidit pel magistrat Enric Anglada i les sessions es preveu que es prorroguin fins al 19 de desembre

El judici de BPA es reprendrà el 16 de setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les sessions del primer judici vinculat a BPA es reprendran el 16 de setembre i es prorrogaran fins al 19 de desembre, segons s'ha comunicat avui a les parts. El Tribunal de Corts estarà presidit per Enric Anglada i el completaran els magistrats Concepció Baron i Jacques Richiardi, després de la recusació de l'anterior president Josep Maria Pijuan per l'enfrontament que va tenir amb l'advocat Josep Antoni Silvestre que l'ha deixat fora del procés judicial.

La vista pel dossier de l'anomenat 'cas Gao Ping' es va suspendre el setembre passat després que els lletrats de quatre processats recusessin els membres del Tribunal de Corts, que presidia Pijuan, al·legant que hi havia falta d'imparcialitat. El judici va quedar ajornat pendent de resoldre aquesta qüestió que s'ha allargat pels diferents recursos i recusacions que ha presentat Silvestre i serà després de l'estiu quan s'iniciaran les sessions per determinar la implicació dels 25 processats en un presumpte delicte de blanqueig.

tracking