Detinguda per agredir un home amb un got de vidre en un local de Soldeu

La dona, una jove no resident de 28 anys, va ocasionar-li diverses ferides sagnants al cap i rostre de la víctima

La policia deté tres homes per diversos furts a establiments comercials i industrialsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va intervenir en un local d'oci nocturn de Soldeu per una baralla entre dues persones la matinada de diumenge. La dona, una jove no resident de 28 anys, va agredir a un home amb un got de vidre durant una discussió, ocasionant-li diverses ferides sagnants al cap i rostre de la víctima.

Els agents van ser requerits estona abans en un establiment hoteler d'Escaldes per una baralla entre una parella. L'home, no resident de 48 anys, li hauria donat una bufetada a la dona durant el decurs d'una discussió, segons explica el balanç de la policia.

Un home resident de 25 anys va tenir un accident la matinada de dissabte, ocasionant danys materials.La policia va realitzar-li el control d'alcoholèmia i el jove va donar una taxa de 1,95 g/l.Dimecres a les 7 del matí van procedir a la detenció d'un home, no resident de 21 anys, per donar una taxa de 1,72 g/l en un control rutinari.

Els agents van detenir el passat dilluns dues joves no residents, de 20 i 22 anys, en possessió de 1,5 grams d'èxtasi, 1,1 grams d'speed, 0,6 grams de DMDA i 1,6 grams de marihuana, que accedien al Principat en un autobús de línia regular. La matinada de dijous la policia va detenir un home resident de 19 anys per possessió de 0,4 grams de cocaïna i 6,4 grams d'haxix. El detingut va ser controlat a l'interior d'un turisme a Encamp. La següent nit, dos homes no residents de 42 anys van ser detinguts per possessió de 3,8 grams de cocaïna, els qualsaccedien al Principat en un turisme per la frontera del riu Runer.

tracking