la campanya

El PS denuncia atacs a les xarxes socials

Susanna Vela assegura que comptes anònims han injuriat candidats socialdemòcrates

El PS denuncia atacs a les xarxes socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PS denuncia haver patit “atacs” a les xarxes socials “aquesta darrera setmana”. Així ho va afirmar ahir la número 2 de la llista nacional vermella, Susanna Vela, que va lamentar “atacs personals malintencionats i covards cap als nostres militants i candidats socialdemòcrates”. “De manera amagada darrere l’oportunitat de l’anonimat que donen les xarxes socials”, va afegir durant el balanç de la campanya. En concret, Vela va apuntar a comentaris a Facebook i a Twitter, si bé va admetre que no coneixia la identitat real dels atacants i no va voler revelar el nom de les víctimes. En qualsevol cas, l’aspirant socialdemòcrata va avançar que el partit prendrà “decisions sobre alguns d’aquests missatges injuriosos” després de les eleccions.

Així mateix, Susanna Vela va assegurar que “els programes del PS desapareixen de les bústies” i “els cartells electorals resultaven retallats o arrencats”. “No tot s’hi val i aquesta denúncia pública dels socialdemòcrates havia de quedar patent”, va sentenciar. De fet, la mà dreta de Pere López va defensar que des de la candidatura vermella s’ha fet “una campanya en positiu i propositiva” i va criticar joc brut per part del candidat demòcrata, Xavier Espot. “Ens ha acusat de coses que no són certes, ha tergiversat missatges i per tant això per a nosaltres no és net”, va argumentar. En aquest sentit, Susanna Vela es va adreçar “directament” als votants i els va demanar que no tinguin “por”. “La vàlua dels vostres vots secrets, personals i reflexionats us allibera de qualsevol tipus de xantatge”, va justificar. I és que, segons Vela, “estem davant d’un moment històric” en què “per primera vegada Andorra veu el canvi” per poder “canviar el rumb del país”. “Hem de ser valents”, va afegir.

Un model oposat a DA

En aquesta línia, la candidata del PS va posar l’accent en la necessitat que té la formació liderada per López de “tenir la força suficient de vots per capgirar la situació política”, ja que per a Vela “ha quedat patent que hi ha dos models que concorren diumenge”. “El model clientelar i oligarca que prefereix la caritat en comptes dels drets inherents a la ciutadania, aquest és el model de DA”, va assenyalar. “Contra ells”, va continuar, “nosaltres, els socialdemòcrates, defensem un model basat en la justícia social i econòmica”.

Per tots aquests motius, Susanna Vela, que va recordar les mobilitzacions dels darrers mesos contra la gestió del Govern de Toni Martí i contra la nova Llei de la funció Pública, va “desitjar” que “aquella efervescència social que la ciutadania va expressar en aquelles jornades es traslladi a les urnes el pròxim 7 d’abril”. En paral·lel, la número 2 del Partit Socialdemòcrata es va comprometre fermament “amb els treballadors del país i els funcionaris”. “Per això derogarem tots aquells punts del Codi de relacions laborals que atempten contra els seus drets i tornarem la dignitat als treballadors públics mitjançant la revalorització de la figura del funcionari gràcies a una nova Llei de la funció pública”, va manifestar.

D’altra banda, Susanna Vela va voler fer públic el pressupost amb el qual ha comptat el Partit Socialdemòcrata per a la present campanya electoral. “És una campanya que ha comptat amb 26.500 euros de pressupost”, va destacar, i va emfatitzar que es tracta d’una quantitat “lluny dels fasts als quals ens tenen acostumats altres partits”.

tracking