SOCIETAT

La Federació de la Gent Gran demana el tercer pagador per a tots els serveis sanitaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou president de la Federació d’Associacions de la Gent Gran, Fèlix Zapatero, va demanar el tercer pagador per a totes les prestacions, així com la possibilitat de poder col·laborar en l’elaboració de la cartera de serveis del ministeri i seguir tirant endavant el màxim nombre de propostes que encara estan pendents de l’anterior junta. Així ho va manifestar Zapatero ahir durant la celebració de l’assemblea general extraordinària de la federació, en què es va fer el traspàs de poders a una nova junta “continuista” que manté l’estructura amb només dos canvis. Simó Duró, que ha presidit la federació durant els darrers quatre anys, donarà el relleu a Zapatero, mentre que el nou secretari, Robert Pastor, substituirà Lluís Samper. El nou president també es va marcar, com a missió, continuar en contacte amb les administracions i la CASS, a més de fer arribar de manera periòdica tota la informació als afiliats.

D’altra banda, Duró va lamentar que durant aquests quatre anys s’han fet “moltes reunions, hi ha hagut molt soroll, però poques nous”. “No estem plenament satisfets de totes les nostres peticions”, va manifestar Duró, que va exposar que s’han de seguir treballant temes com les pensions o la podologia.

A l’assemblea també van assistir el cap de Govern, Toni Martí, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i la secretària d’Estat d’Afers Socials, Ester Fenoll, que va reivindicar les millores a les pensions més baixes i a les no contributives gràcies a l’increment del salari mínim “més enllà de l’IPC”.

La Federació de la Gent Gran demana el tercer pagador per a tots els serveis sanitaris

tracking