x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Canvi climàtic

Els joves es manifesten per la Terra

Un grup d’estudiants del Lycée Comte de Foix, creadors de la iniciativa Fridays For Future Andorra, organitzen una protesta divendres
Un grup de joves pertanyents al moviment Fridays For Future Andorra organitzarà una concentració pacífica, divendres vinent a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella, amb l’objectiu de demanar a tots els partits polítics que les futures mesures preses estiguin encarades a la protecció del medi ambient. La protesta, que coincideix amb la celebració del Dia mundial de l’aigua, tindrà lloc entre les onze i dos quarts de dues del migdia i hi està convidat tothom, tal com van assenyalar ahir tres dels portaveu. El moviment andorrà va néixer fa una setmana arran de les manifestacions que estudiants de
  • #16 Eva
    (19/03/19 22:17)

    Critiqueu gratuïtament a aquests joves quan ni tansols han tingut encara l'oportunitat d'expressar-se. Podeu escoltar-los abans de sentenciar-los? O deteniu la veritat absoluta classificant-los sota l'etiqueta de "jovent" i els estereotips que se'ls hi atribueix. Potser sou vosaltres que necessiteu tornar a classe per refrescar la teoria dels sistemes... Enhorabona per la iniciativa! Es podrien manifestar per mes drets socials pel seu col.lectiu, més comoditats, més mitjans econòmics i no sé jo quins motius que només els avantatgin a ells i no! Es manifesten per alertar que les generacions anteriors s'han carregat l'ecosistema,que estem arribant a un punt de no-retorn i que l'ecologia ha de ser prioritària en política. Si es vesteixen de Zara potser té a veure amb les empreses i valors que ha creat la generació abans de la seva? Tant de bò aquesta protesta sigui l'inici d'una presa de consciència.Fem-los un vot de confiança recordant que són menors i per definicó mancaran d'experiència

    Respondre
  • #15 Molt bonic tot plegat
    (19/03/19 17:39)

    A aquesta societat se li acumula la feina ... aquests mateixos nens en poc temps estaran consumint alcohol i fent botellons, deixant les escombraries escampades per tot arreu, pero queda molt bé de cara a Europa, a la galeria i per justificar les subvencions en matèria ecològica.

    Respondre
  • #14 CLIMAT
    (19/03/19 14:07)

    VERITAS va dir..
    Feu riure ! Com pot dir això davant la GRAVETAT del tema !! 

    Respondre
  • #13 Batdefu
    (19/03/19 13:48)

    Doncs abans podrien concienciar als seus companys d'escola, que quan surten al carrer a l'hora del pati llencen a terra les llaunes, ampolles, envoltoris dels entrepans...., i despres el carrer fot mania, i no cal tanta ximpleria el que cal es mes educacio i menys modes.

    Respondre
  • #12 pepe
    (19/03/19 13:38)

    Miquel va dir..
    la mier.da de mundo? pero tu sabes como se vivia hace cien años? El mundo en el q vivimos hoy en dia es mucho mejor q el de hace cien años y ser catastrofista y falsear la realidad no la va a cambiar. Estamos mejor q hace cien años, pero es mucho mejor reconducir a la juventud en demagogias q no llevan a ningun lado en lugar de intentar cambiar realmente la sociedad en la q viven a traves de la igualdad, el trabajo y libertad.

    Respondre
  • #11 pepe
    (19/03/19 13:36)

    CLIMAT va dir..
    eso lo ves tu, pq yo no lo veo por ningun lado, es mas, lo q veo es lo contrario, pero si con la excusa de los ecolojetas quieres limitar el crecimiento de paises q pueden ser nuestra competencia, entonces si q entiendo la propaganda y demagogia barata q hay alrededor de este asunto.

    Respondre
  • #10 pepe
    (19/03/19 13:35)

    TRAMVIA BLAU va dir..
    y pq es insostenible? pq lo digas tu y cuatro catastrofistas mas como al gore q solo usan esta demagogia barata para vivir del cuento?

    Respondre
  • #9 CLIMAT
    (19/03/19 11:42)

  • #8 TRAMVIA BLAU
    (19/03/19 11:40)

    El que està clar que el sistema actual ès insostenible.S´ha de fer un reset i un reinici.Com els ordinadors.Una bomba atòmica tindría que caure.

    Respondre
  • #7 Marc
    (19/03/19 11:24)

    Enhorabona per l'iniciativa! Un consell, la mani no la feu a les 11h del matí quan els alumnes esteu a les aules. Retardeu-la a les 17 o 18h quan els joves i no tan joves esteu lliures. Fer-la en horari lectiu us restará protagonisme i no és gaire étic!!

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts