Llengua

Govern col·labora en un diccionari del TERMCAT

L'obra aplega més de 1.300 termes sobre les relacions internacionals i es presentarà al país el pròxim 2 d'abril

Una imatge de la seu del Servei de Política LingüísticaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Termcat ha publicat avui el "Diccionari de relacions internacionals", el qual ha comptat amb la col·laboració del Govern. El suport ha consistit en el treball tècnic de selecció de documents de les relacions internacionals d'Andorra, fet que es va realitzar des del Ministeri d'Afers Exteriors quan s'iniciava el projecte, larevisiófinal del treball amb la coordinació del Servei de Política Lingüística i la col·laboració econòmica per part del ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

El diccionari aplega més de 1.300 termes sobre les relacions internacionals. Tot i que al país es presentarà el 2 d'abril, ja està disponible en línia i en paper. Cada fitxa terminològica conté una denominació catalana; sinònims, si n'hi ha; equivalents en castellà, francès i anglès; definició, i notes explicatives o exemplificadores quan s'ha cregut convenient.

L'objectiu d'aquesta col·laboració és el de mantenir relacions amb organismes estrangers a fi de garantir un desenvolupament òptim global de la llengua oficial d'Andorra i de fer créixer i promoure'n el vessant méscientífic.

tracking