Un home resulta ferit greu en ser atropellat per un cotxe a Arinsal

Va ser traslladat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona en helicòpter

Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de 27 anys es troba en estat greu després de patir un atropellament durant la mitjanit de dissabte a diumenge a Arinsal. El vianant, després de ser atès al lloc dels fets per part del SUM, va ser traslladat ràpidament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell on els metges el van estabilitzar, van avaluar el seu estat i, finalment, van resoldre que l’accidentat havia patit un traumatisme cranial. La gravetat de les ferides va fer necessari el trasllat imminent de l’accidentat en helicòpter a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, un centre amb servei de neurocirurgia.

Etiquetes:

D’altra banda, el conductor del vehicle que va atropellar el vianant, un jove resident de 24 anys, va ser detingut després de donar positiu en la prova d’alcoholèmia, on va arribar a marcar un resultat superior a la taxa permesa de 0,8 grams per litre de sang. L’home, que va passar a disposició judicial, conduïa un turisme Renault Clio amb matrícula andorrana.

L’accident es va produir a les 23.34 hores de la nit de dissabte a la carretera general 5, concretament al número 9 de la carretera d’Arinsal, a la població massanenca. Des del servei de policia manifesten que encara es desconeixen les causes de l’atropellament i que es mantenen obertes les investigacions, mitjançant les versions dels testimonis, per determinar què va ocórrer. Els bombers van ser els primers que van arribar al lloc dels fets, però la gravetat de les ferides va fer que el SUM dugués a terme l’atenció immediata.

Fa poc més d’un mes un altre turisme va atropellar un home a Andorra la Vella. També va patir un traumatisme cranial.

tracking