Tancament de candidatures

Terceravia presenta cinc candidatures territorials

La formació de Josep Pintat assegura que no fan llista a la Massana perquè "se sent representada" i tampoc no hi són a Canillo

Terceravia presenta cinc candidatures territorialsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Terceravia fa llistes territorials a Ordino, Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany i no es presenta a la Massana ni a Canillo. La formació explica en un comunicat que no hi haurà candidatura massanenca perquè "se sent representada" amb la candidatura de Carles Naudi a la llista de Ciutadans Compromesos, "company durant els últims quatre anys al Consell General".

Olga Martínez i Ingrid Ruiz han estat els últims noms a confirmar-se com a candidates a Encamp, Emi Matarrodona i Joan-Antoni Préstamo formen la llista de la capital, Josep Majoral i Carine Montaner la de Sant Julià, Josep Pubill i França Riberaygua a Escaldes.

Albert Pintat i Joan Gabriel, presentadors

L'excap de Govern Albert Pintat i l'exsíndic massanenc Joan Gabriel han estat els presentadors de la candidatura de Josep Pintat com a cap de tercera via per a les eleccions del 7 d'abril. Els dos polítics han portat la documentació a Govern per formalitzar la llista de la formació en l'àmbit nacional.

tracking